Slunjske mažoretkinje na otvaranju 31. Dana piva u Karlovcu

0
128

I ove godine Slunjske mažoretkinje bile su dio velike svečane povorke u kojoj je, u povodu otvorenja 31. Dana piva u Karlovcu, bilo oko 700 članova kulturno-umjetničkih društava, mažoretkinja i još nekih udruga s područja Karlovačke županije te drugih dijelova Hrvatske. Bilo je to drugi put da Slunjanke budu na otvorenju Dana piva. Lani su sudjelovale s tri postave, a ovaj put je u dvije skupine bilo 20 seniorki, juniorki i kadetkinja. I u Karlovac ih je, kao i uvijek, povela njihova voditeljica Gabrijela Čop, koja ih je uz pomoć vodonoše 🙂 Ane Jurčević pratila i cijelo vrijeme defilea.
Bilo je naporno, dugo je bilo čekanje, koje je samo malo skratilo nekoliko obaveznih selfija, a i šetnja kroz Karlovac od Trga bana Jelačića do Sportsko-rekreacijskog centra na desnoj obali Korane potrajala je gotovo sat i pol, ali curama ni to nije teško palo jer je taj dan veselo druženje počelo rođendanskim čestitkama Ivi Lucić, predvodnici mlađih mažoretkinja, a završilo je sad već tradicionalnim i neizostavnim posjetom McDonald’su.
Velike cure predvodila je Iris Kos, a uz nju su bile Marija Gračan, Lara Bogović, Lara Ivšić, Leona Stipetić, Marija Radočaj, Iva Obrovac, Anamarija Cindrić i Emma Pavlešić, a Ivu Lucić pratila je mlađa postava Slunjskih mažoretkinja – Katja Obajdin, Lucija Vukošić, Ivana Holjevac, Maja Jurčević, Lea Jovanović, Marija Turkalj, Antonia Medved, Dora Vuković, Nina Pavlešić i Paola Puškarić.