Veterani pobjednici unutarklupskog četveroboja KK Korane

0
132

Zanimljiv se četveroboj igrao u nedjelju na kuglani Šanac – u sklopu priprema za novu sezonu u kojoj će se prva ekipa natjecati u Drugoj ligi, a druga u Trećoj kuglači Korane podijelili se u četiri sastava (seniori, juniori, veterani i umirovljenici) i odigrali meč napet do posljednjeg hica, koji je odlučivao o tome hoće li seniori biti drugi, prvi ili čak treći. Na kraju je razlika u drvima između prvog i drugog bila samo tri, a između drugog i trećeg jedan jedini čunj. Pobjednici su na koncu veterani sa 3086 drva, za koje su bacali Jovo Smoljanović, Mario Rendulić, Željko Požega, Josip Obajdin, Mile Štefanac i Ivica Obajdin.
Seniori su sa 3083 čunja bili drugi, a nastupili su u sastavu Dinko Puškarić, Josip Bogović, Goran Živčić, Ivan Petrović. Damir Vuković i Davor Gračan. Treće mjesto sa 3082 drva osvojili su umirovljenici – Ivica Bićanić, Drago Malkoč, Zdravko Obajdin, Ante Holjevac (najbolji pojedinac četveroboja sa 573 čunja), Ivan Obajdin i Ivan Bogović, a četvrti su sa 40 drva zaostatka za trećim bili juniori Iva Vukošić, Daria Barać, Petar Grašić, Antonio Petrović, Luka Bogović i Tomislav Vuković.
Tijekom kolovoza slunjski kuglači pripremili su ili odigrali još tri turnira – 3. kolovoza, u povodu Dana Grad Slunja, na ekipnom turniru 4 x 60 hitaca pobijedio je JOKS, druga je bila Buhtla, a treća Rakovica. Dva dana kasnije KK Korana sudjelovala je u Plitvicama na četveroboju 6 x 120 hitaca u povodu Dana Općine Rakovica i osvojila drugo mjesto, iza KK Rakovice, a trijumfirala je 13. kolovoza na četveroboju 6 x 120 hitaca na kuglani Šanac s rezultatom 3315 drva, gdje su još nastupili KK Rakovica 1 i 2 te KK Korana 2.